avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Raportare modificare sofer la ARR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Raportare modificare sofer la ARR

Raportare modificare sofer la ARR

Buna ziua,

Astazi am constatat ca am uitat sa raportez data de incetare pentru un sofer in registrul online ARR. Perioada de raportare de 15 zile conform HG 69/2012 a trecut de ceva timp.

Daca fac raportarea astazi cat de grava este situatia?

Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Bbdcvladtrans , utilizator 22:58, 24 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fapta reprezintă încălcări grave ale prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.071/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.072/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.073/2009, ale Ordonanței Guvernului nr. 27/2011, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor de aplicare a acesteia.

Fapta se sancționează cu amendă de la 4.000 lei la 6.000 lei.
Aveti idee in ce situatii este examinat acest raport si cum se verifica veridicitatea datelor mentionate?

Mi s-a atribuit de curand aceasta responsabilitate, fara instruire si nu cunosc foarte bine problema.

Va multumesc pentru raspunsul anterior.

Cornel Vasile a scris:

Fapta reprezintă încălcări grave ale prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.071/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.072/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.073/2009, ale Ordonanței Guvernului nr. 27/2011, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor de aplicare a acesteia.

Fapta se sancționează cu amendă de la 4.000 lei la 6.000 lei.

Nu cunosc in detaliu programul ARR de declarare, dar banuiesc ca are anumite elemente care pot determina daca raportarea s-a efectuat la termen (de exemplu, se mentioneaza data incetarii c.i.m., data raportarii etc.)
BIU99
BIU99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare soferi in registrul on line al arr gabibotea gabibotea Intrebare 1:Este obligatorie in registrarea soferilor in registrul on line Arr in conditiile in care in situatia soferilor nu a intervenit nici o modificare de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca sofer ukzspan ukzspan Buna ziua, Sunt un angajator si vreau sa angajez un sofer pe un camion. In contractul de munca o sa aiba salariul minim pe economie, dar eu vreau sa ii mai ... (vezi toată discuția)
Amenda rar sofer profesionist zdb zdb buna daca un sofer profesionist (angajat cu forme legale la o firma pt transport personal) primeste o [b]amenda rar pt depasirea orelor de ... (vezi toată discuția)