avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Service-ul nu vrea sa imi dea masina inapoi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Service-ul nu vrea sa imi dea masina inapoi

Pe data de 10 mai am predat masina la service-ul autorizat al marcii pentru o inlocuire de piesa pe garantie. De atunci am tot fost amanata cu reparatia pe motiv ca piesele comandate in 2 etape nu se potrivesc si de 3 saptamani ca piesa nu este in stoc la furnizor.

Nu vor sa imi dea masina inapoi oricat de mult am insistat deoarece este dezasamblata si este greu sa o asambleze inapoi pana nu inlocuiesc piesa.
Mi s-a oferit masina la schimb insa am refuzat deoarece in zona unde parchez cu siguranta va fi zgariata/lovita (vecinii nu sunt cei mai grijulii) si nu vreau sa platesc reparatia altei masini.

Am facut reclamatie la ANPC insa nu am primit nici un raspuns din partea lor.

Va rog sa ma ajutati cu o cale prin care imi pot recupera masina. Credeti ca pot apela la politie pentru aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 30 Iunie 2022
Atat timp cat nu este motivul pentru care nu vi se restituie vehiculul nu reprezinta culpa service-ului,va revine dreptul sa asteptati primirea si montarea piesei
Sunt situatii in care datorita pieselor ,a furnizorilor timpi faptic de transport piesa ,timpul de asteptare finalizare reparatii este de ordinul lunilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs defect mariannnghe mariannnghe Am achizitionat un coltar extensibil de la o bine cunoscuta firma de mobila si am sesizat ca are un defect major. Am dat comanda in luna ianuarie de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service-ul auto irina2serini irina2serini Bună seara! Sora mea a dus un autoturism la un service auto pentru reparații în urma unui accident. Au trecut câteva luni și cei de la service încă nu ... (vezi toată discuția)
Obligații service auto Pop Mihai Pop Mihai Buna, Am o problema cu o piesa (distributie) monatata la un service autorizat care s-o defectat dupa 3 luni si 4000 de km. service-ul respectiv are obligatia ... (vezi toată discuția)