Pe data de 10 mai am predat masina la service-ul autorizat al marcii pentru o inlocuire de piesa pe garantie. De atunci am tot fost amanata cu reparatia pe motiv ca piesele comandate in 2 etape nu se potrivesc si de 3 saptamani ca piesa nu este in stoc la furnizor.
Nu vor sa imi dea masina inapoi oricat de mult am insistat deoarece este dezasamblata si este greu sa o asambleze inapoi pana nu inlocuiesc piesa.
Mi s-a oferit masina la schimb insa am refuzat deoarece in zona unde parchez cu siguranta va fi zgariata/lovita (vecinii nu sunt cei mai grijulii) si nu vreau sa platesc reparatia altei masini.
Am facut reclamatie la ANPC insa nu am primit nici un raspuns din partea lor.
Va rog sa ma ajutati cu o cale prin care imi pot recupera masina. Credeti ca pot apela la politie pentru aceasta speta?
Atat timp cat nu este motivul pentru care nu vi se restituie vehiculul nu reprezinta culpa service-ului,va revine dreptul sa asteptati primirea si montarea piesei
Sunt situatii in care datorita pieselor ,a furnizorilor timpi faptic de transport piesa ,timpul de asteptare finalizare reparatii este de ordinul lunilor