avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate j_ulli_a

Activitate j_ulli_a

aveti cumva idee daca sa dat legea ca pentru absolvirea scolii de soferi este obligatorie diploma de bac?In cazul in care eu am absolvit scoala generala si liceul in afara tarii cum ar trebui sa procedez?
multumesc,asta gasisem si eu pe site-ul politiei romane.Eu intrebam de studii deoarece eu nu am facut scoala si liceul in tara si mi-ar fi extrem de greu sa imi fac rost de ele acum.
Buna ziua,
Ce acte sunt necesare pentru dobandirea permisului auto? mai este nevoie si de diploma de bac?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
am inteles,am sa incerc sa sun acolo sa intreb.Deci in concluzie nu are legatura cu faptul ca firma nu a mai platit impozitele din luna decembrie,eu trebuia oricum sa primesc indemnitazatia,nu?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
eu am nascut in urma cu 8 luni,primii bani i-am primit in decembrie,am primit si in ianuarie si februarie.Deci aveam 12 luni anterioare nasterii in care impozitul a fost platit.Eu nu inteleg de ce pe luna martie nu i-am mai primit.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:daca firma la care am avut cartea de munca nu a mai platit impozitul pe salarii din luna Decembrie,eu mai pot primi indemnizatia?Intreb pentru ca nu am primit banii pe luna Martie care trebuiau primiti pe data de 15-16.
Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatia pt copil
buna ziua
Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare.Sunt insarcinata in 5 luni si pana acum am lucrat dar fara carte de munca,sotul are carte de munca inca din 1997,fara intrerupere.Poate el sa ia indemnizatia pentru copil?Pentru ca noi am tot intrebat si ni sa spus ca nu se poate asa ceva,ca eu neavand servici pot sta acasa ingrijind copilul.

va multumesc
o firma infiintata in timpul casatoriei cu unul dintre soti asociat unic iar celalalt angajat cu drept de semnatura.in cazul unui divort angajatul poate vinde bunurile firmei fara a instiinta asociatul unic?