avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate 1achim

Activitate 1achim

Buna dimineata d.le Avocat! Am o rugaminte la dvs. Locuiesc in Bucuresti si am construit imreuna cu mama mea o casa cu autorizatie de constructie in anul 2000 insa nu avem procesul verbal de receptie finala, avem doar declaratie data la notar ca am facut=o in regie proprie. Platim impozit pe toata cladirea, dar cadastru este doar pe teren. Am auzit de decizia ÎCCJ (Complet RIL) nr. 13/2019 si as dori sa stiu ce trebuie facut daca este posibil sa intram in legalitate mai ales ca mama este in varsta de 83 de ani si nu vrea sa lase lucrurile neclare. Multumesc anticipat si scuze de indrazneala! O zi buna va doresc!
Buna ziua! Am lucrat 4 ani si 9 luni in grupa a II a se calculeaza oare? Am inteles ca si perioada de somaj se adauga la vechime asa sa fie oare? Multumesc.
Discuție Imobil
Buna ziua! Detin o casa P+1 terminata in anul 2000 dar la care nu am proces verbal de terminare a lucrarilor. Am autorizatie de constructie, platesc impozit pe toata locuinta am cadastru doar pe teren, si as dori sa pot intra oarecum in legalitate, suntem doi coproprietari iar unul din ei fiind in varsta de 82 de ani, si ne gandim pe viitor intelegeti ce vreau sa spun, atunci va fi mult mai greu. Am inteles ca se poate face ceva in sensul acesta dar ce si cum? Multumesc anticipat.Mentionez ca locuiesc in Bucuresti sector 1.