avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj si grupa a II a
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj si grupa a II a

Buna ziua! Am lucrat 4 ani si 9 luni in grupa a II a se calculeaza oare? Am inteles ca si perioada de somaj se adauga la vechime asa sa fie oare? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 29 Septembrie 2018
Perioada de somaj se ia în considerare la calculul stagiului de cotizare pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea pensiei anticipate respinsa N.Giulia N.Giulia Buna ziua Va deranjez si eu cu o intrebare. Soacra mea si-a depus dosarul de pensie, i-a fost primit, i-au spus ca va beneficia de pensie iar acum decizia i-a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza somajul? ginutz_a ginutz_a stie cineva cum se calculeaza somajul? ma refer la persoana care intra in somaj. aceasta indemnizatie se calculeaza in functie de salariul pe care l-a avut ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi anticipat partial la pensie? rbigiu rbigiu Buna ziua! Parintii mei sunt ambii in somaj si au situatii destul de grele si am vrea sa stim cand se pot pensiona anticipat partial. Mama s-a nascut pe 15 ... (vezi toată discuția)