avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru ana maria

Activitate Alexandru ana maria

Răspuns la discuția Intrebare despre o comndamnare
Persoana este condamnata definitiv cu un mandat de 2 ani pentru conducere fara permis,insa nu este in romania, in cazul schimbari codului penal poate beneficia? Sau de exemplu daca se va intoarce in tara dupa o perioada de timp(ex 3 ani) pedeapsa i se va prescrie? Multumesc, o zi bună!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Poate interveni prescriptia executarii pedepsei in anumite conditii, cititi art. 161 si urm. c.p.

Răspuns la discuția Intrebare despre o comndamnare
Persoana este condamnata definitiv cu un mandat de 2 ani pentru conducere fara permis,insa nu este in romania, in cazul schimbari codului penal poate beneficia? Sau de exemplu daca se va intoarce in tara dupa o perioada de timp(ex 3 ani) pedeapsa i se va prescrie? Multumesc, o zi bună!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Poate interveni prescriptia executarii pedepsei in anumite conditii, cititi art. 161 si urm. c.p.

Buna seara. As avea si eu o intrebare, daca cineva are o condamnare si acesta nu este in tara dupa cati ani se suspendă acea condamnare?multumesc, seara buna
Buna ziua, as vrea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am deja o fundatie pentru o construcție iar limita dintre fundatie si hotar este de 1.50 m . Ce fel de ferestre as putea pune??? O zi buna!
Buna ziua, deci sa inteleg din raspunzul domnului consilier juridic ca gravidele si lauzele beneficieaza de gratuitatea serviciilor medicale chiar daca nu au platita contriutia catre sanatate?scuzati-mi insistenta dar sunt pe ultimi pasi de sarcina si as vrea sa stiu daca nasc la o maternitate de stat(din bucuresti) daca ma vor obliga , intr-un fel sau altul,sa platesc. Multumesc si astept rasp dvs
Buna seara. As vrea va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,sunt venita de curand din Marea Britanie in Romania si sunt insarcinata in luna a 8 a dar nu mai sunt asigurata. Cum as putea sa ma asigur si asta foarte curand?multumesc si astept raspunsul dvs