avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua, deci sa inteleg din raspunzul domnului consilier juridic ca gravidele si lauzele beneficieaza de gratuitatea serviciilor medicale chiar daca nu au platita contriutia catre sanatate?scuzati-mi insistenta dar sunt pe ultimi pasi de sarcina si as vrea sa stiu daca nasc la o maternitate de stat(din bucuresti) daca ma vor obliga , intr-un fel sau altul,sa platesc. Multumesc si astept rasp dvs
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:44, 4 Iulie 2018
Teoretic nu cred, odată ce sunteți asigurată dar trăim în România și... Poate vă ajută și informațiile de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ... Bmihela Bmihela Buna ziua. Sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ca sunt 2 tipuri de concedii in timpul sarcini unul este risc de sarcina de 120 de zile pe care ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal AlexaMB AlexaMB Buna seara, De la dep. de HR mi-a fost inmanata informarea cu privire la protectia maternitatii la locul de munca,in care imi este recomandat concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Alocare concediu de maternitate saphyyrre saphyyrre Pot intra in concediu de maternitate din momentul in care nasc? Mi se poate impune intrarea in prenatal din saptamana 33 de sarcina, daca eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)