avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ferestre de lumina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ferestre de lumina

Buna ziua, as vrea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am deja o fundatie pentru o construcție iar limita dintre fundatie si hotar este de 1.50 m . Ce fel de ferestre as putea pune??? O zi buna!
La urbanism ce spune? Pana la ferestre, verificati daca respectati urbanismul local privind distanta aceea pana la hotar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sansa de a costrui o casa DanutStelian DanutStelian Posed o parcela de teren de 360 mp intravilan, cu front la strada de 9 m. As vrea sa stiu daca pot costrui, casa de locuit, cabana, si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de hotar a unui container, fara fundatie ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea problema: Pe terenul meu vreau sa pun un container (4.20 m lungime, 2.40 m inaltime, 2 m latime, ... (vezi toată discuția)