avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Bz

Activitate Elena Bz

Răspuns la discuția Reziliere contract celule stem
In mediul economic actual imi va fi foarte dificil sa platesc ratele. Si, in retrospectiva, a fost foarte parsiv modul in care am fost pusa sa semnez contractul, in sala de nasteri, cu 2-3 ore inainte sa nasc, in urma presiunilor moasei si a tipei de la clinică. Nu s-au dat prea multe explicatii dar nici nu eram in stare sa urmaresc rational o discutie. Mai mult decat atat, eu am vb cu sotul meu inainte de nastere si am hotarat sa nu facem prelevare de celule stem. Si oarecum m-am trezit ca am semnat un contract pe 18 ani din care nu pot iesi. Si este foarte frustrant. Iar cei de la clinică sunt nu sunt deloc deschisi la discutii.
Buna ziua,

As dori cum pot rezilia un contract de celule stem incheiat cu o clinică. I-am informat ca vreau sa reziliez contractul si au zis ca trebuie sa platesc taxa anuala de 120 Eur x 17 ani (cat a mai ramas in perioada contractuala). As vrea sa mentionez ca in contract scrie ca nu au voie sa-mi dea nici un contract sa-l semnez cand sunt in travaliu si ei exact asta au facut si contractul trebuie semnat de ambii parinti iar acesta este semnat doar de mine.

Multumesc pentru ajutor,

- Potrivit 2.17 din regulamentul forumului, nu discutăm persoanele fizice sau juridice implicate, ci doar speța în sine. -
Buna ziua. As dori sa stiu cam cat dureaza un dosar de succesiune in zona Targu Neamt. Cineva din familie a deschis dosarul de succesiune acum 3 ani si nici macar nu s-a apropiat de o solutie. Toate taxele au fost platite si au fost duse toate actele cerute. La ultima sedinta (in martie) a fost anulata cererea si de atunci avocata nu raspunde la telefon si nu poate fi gasita la birou, Unde putem cere o informatie deoarece de la judecatorie ne trimite tot la avocata, Multumesc.