avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar succesiune

Buna ziua. As dori sa stiu cam cat dureaza un dosar de succesiune in zona Targu Neamt. Cineva din familie a deschis dosarul de succesiune acum 3 ani si nici macar nu s-a apropiat de o solutie. Toate taxele au fost platite si au fost duse toate actele cerute. La ultima sedinta (in martie) a fost anulata cererea si de atunci avocata nu raspunde la telefon si nu poate fi gasita la birou, Unde putem cere o informatie deoarece de la judecatorie ne trimite tot la avocata, Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:21, 21 Iulie 2018
Angajați alt avocat. Alta soluție nu aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in ... dinu marian cornel dinu marian cornel Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in afara de cele de pe portaljust.ro) depus la Judecatoria Sectorului 1 pentru o succesiune, dosar ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive într-un contract de credit ipotecar, recuperare onorariu avocat Fantes Fantes În luna martie, 2016 am semnat un contract cu o casa de avocatură, pentru a mă reprezenta în instanță pentru clauze abuzive într-un contract de credit ... (vezi toată discuția)
Avocatul ma ignora cu desavarsire ContSters209534 ContSters209534 Buna ziua, am angajat o d-na avocat ca sa deschida un proces civil in luna septembrie 2016 in numele meu. Am platit tot ceea ce mi-a cerut drept cheltuieli ... (vezi toată discuția)