avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Clauze abuzive într-un contract de credit ipotecar, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Clauze abuzive într-un contract de credit ipotecar, recuperare onorariu avocat

În luna martie, 2016 am semnat un contract cu o casa de avocatură, pentru a mă reprezenta în instanță pentru clauze abuzive într-un contract de credit ipotecar. Până la ora actuală nu s-a rezolvat nimic, nu am primit informații despre acest dosar, mai mult decât atât, când reușesc cu greu să iau legătura cu cineva de acolo, îmi spune că voi fi contactat de către avocatul care se ocupă de dosar. Bineînțeles că nu am primit nici un răspuns. Ultima acțiune în instanță apare pe "just.ro " în martie 2017, în total trei acțiuni într-un an. De atunci nimic. Ce pot face? Pot să-mirecuperez banii plătiți la semnarea contractului, pentru că nu a dus cazul la bun sfârșit?
Cel mai recent răspuns: Fantes , utilizator 19:43, 30 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Tocmai asta mă nemulțumește, insist sa fiu informat ce se întâmplă cu dosarul meu, dar nu primesc nici un răspuns din partea dumnealor, tot timpul îmi spun ca o sa fiu contactat de către avocatul care se ocupă de dosar. Aceasta este ultima informație de pe "just.ro ":
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14.03.2017.
Document: Încheiere anulare cerere 14.03.2017
Ce trebuia să facă în acest caz?
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Fantes, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Bună seara,
Asta am vrut și eu să aflu, de ce s-a anulat, dar nu am primit nici un răspuns de la dânșii.
La domiciliul meu a ajuns doar prima înștiințare când s-a depus dosarul, cu numărul dosarului, de atunci mi-au cerut graficele de rambursare pana la zi,le-am trimis și după aceea nu am primit nici o informație. Acum zece zile am reușit să vorbesc cu cineva de la casa de avocatură spunând că voi fi contactat de către avocatul care se ocupă de dosar. Acum trei zile am primit un email fără conținut de la marketing. După alt telefon o domnișoară de la secretariat mi-a spus ca o sa verifice și revine cu un telefon. Bineînțeles că nu a mai facut-o.
Mai nou am înțeles că avocatului renumit i s-a retras licența de a profesa. Nu știu ce sa mai cred și ce sa fac!!!
Mulțumesc mult pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă anulare cerere ContSters440570 ContSters440570 Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anulează cererea. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în ... (vezi toată discuția)
Aparare impotriva executarii silite administratie financiara via casa de sanatate victor.tudor victor.tudor Stimate doamne si domnisoare, stimati domni Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: prin luna februarie 2012 am formulat o contestatie la executare pt ... (vezi toată discuția)
Cai de atac proces taxa prima inmatriculare MihaiDumbrava MihaiDumbrava Dupa prima sedinta avocata a cerut o suplimentare de bani pentru taxa de inregistrare dosar.La a doua sedinta am cautat dosarul pe siteu-l tribunalui si am ... (vezi toată discuția)