avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Aparare impotriva executarii silite administratie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Aparare impotriva executarii silite administratie financiara via casa de sanatate

Stimate doamne si domnisoare, stimati domni
Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: prin luna februarie 2012 am formulat o contestatie la executare pt un titlu executoriu emis de catre casa de asigurai de sanatate. Pentru acest lucru am apelat la un avocat in vederea reprezentarii in fata instantei. Dupa ce a studiat dosarul a ajuns la concluzia ca o parte din sumele din acel titlu executoriu au depasit termenul de prescriptie. Din acest motiv a solicitat disjungerea (cred ca asa se numeste) cauzei si astfel a aperut un nou dosar de data asta la tribunal. Nu cunosc ce a cerut dumnealui in acest dosar dar ce stiu sigur e ca la primul termen nu s-a prezentat. La acest termen s-a decis anularea cererii motivul fiind ca nu s-a achitat taxa de timbru (o taxa modica de altfel dar de care nu am stiut nefiind informat de catre avocat). Am incercat ulterior sa-l contactez pentru a ma lamuri despre ce e vorba si dupa mai multe incercari (la inceput nu raspundea la telefon) am reusit sa port o discutie cu dumnealui. In cadrul acestei discutii mi-a comunicat ca are situatia sub control si ca nu e nici o problema ca s-a anulat acea cerere deoarece dumnealui avea nevoie de procedura pentru a putea merge in contencios administrativ. Asa ca mi-a spus ca eu pot sa stau linistit ca se ocupa dumnealui de asta. Nu stiu cum s-a ocupat deoarece in urma cu cateva zile am primit o instiintare de poprire de la administratia financiara prin care mi se aduce la cunostinta ca mi s-a porit contul. In acest moment sunt foarte derutat si nu prea stiu incotro sa o apuc pt a rezolva aceasta problema.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o informatie sau altceva cum as putea iesi din aceasta belea. Va multumesc anticipat pt raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În luna ianuarie 2021 ... davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar. În luna Aprilie domnul avocat a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. numele meu este novac cornel. În luna ianuarie 2021 ... davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. Numele meu este Novac Cornel. În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar. ... (vezi toată discuția)
Disjungere viodon2000 viodon2000 Buna ziua. Inainte de depunerea concluziilor scrise judecatoarea a spus ca ar fi mai bine sa dispuna disjungerea cererii principale de cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)