avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. În luna Ianuarie 2021 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. În luna Ianuarie 2021 ...

Bună ziua.
În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar.
În luna Aprilie domnul avocat a fost infectat cu Covid 19.
Avocatul angajat nu mai poate efectua nici o apărare din motive medicale.
Menționez ca în perioada Ianuarie 2021-Aprilie 2021,nu a depus la dosar nici o dovada a reprezentării dumnealui ca apărător legal, de altfel nici nu a ajuns vreodată la Procuratura pentru a citii măcar odată dosarul.
În luna Iunie 2021 am fost nevoit sa angajez un alt apărător, deoarece am inteles că nu a existat niciodată vreun interes în reprezentarea mea ulterior intervenind problemele medicale care exclud categoric aceasta opțiune.
Vă rog să mă sfătuiți cum îmi pot recupera cei 2000 RON plătiți pentru o reprezentare care nu s-a materializat niciodată, ținând cont de faptul ca toate încercările mele de a lua contact cu domnul avocat prin mai multe canale, s-au lovit de o tăcere absoluta.
Tăcerea dumnealui ma face sa ma simt escrocat.
Ce mă sfătuiți.
Cu respect.
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Bună ziua. numele meu este novac cornel. În luna ianuarie 2021 ... davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. Numele meu este Novac Cornel. În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am plătit un onorariu de 2000 ron pentru o apărare ... davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. Am plătit un onorariu de 2000 RON pentru o apărare într-un dosar penal. Avocatul angajat nu a făcut nici un demers în cunoașterea dosarului ... (vezi toată discuția)
Aparare impotriva executarii silite administratie financiara via casa de sanatate victor.tudor victor.tudor Stimate doamne si domnisoare, stimati domni Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: prin luna februarie 2012 am formulat o contestatie la executare pt ... (vezi toată discuția)