avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Am plătit un onorariu de 2000 RON pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Am plătit un onorariu de 2000 RON pentru o apărare ...

Bună ziua. Am plătit un onorariu de 2000 RON pentru o apărare într-un dosar penal. Avocatul angajat nu a făcut nici un demers în cunoașterea dosarului meu.
Mai târziu, domnul avocat s-a îmbolnăvit de Covid19, fapt care m-a făcut să angajez un alt apărător. Ținând cont de faptul ca apărătorul angajat inițial nu a făcut nimic în direcția apărării mele, cum pot să-mi recuperez onorariul plătit inițial de 2000 RON. Mulțumesc.
Cu respect
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:03, 28 Iulie 2021
Daca avocatul a făcut Covid-19 se putea amână cauza.

Vorbiți cu el.

Eu am avut un caz cu mai mulți inculpați și au fost mai multe amânări intrucat mai mulți avocati au avut Covid-19.
După mai multe amânări s-a judecat cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire serban.m serban.m Exista vreun cod sau o lege cu privire la onorariul avocatilor? Am contactat un avocat pentru un apel, cerand un onorariu maricel, aceasta nu este problema, ... (vezi toată discuția)
Va salut! nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică ... Adrian Dumitru 408 Adrian Dumitru 408 Va salut! Nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică dar am o nelămurire/curiozitate și anume: Diicot a trimis în judecata în 2016 un dosar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În luna ianuarie 2021 ... davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar. În luna Aprilie domnul avocat a ... (vezi toată discuția)