avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cai de atac proces taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cai de atac proces taxa prima inmatriculare

Dupa prima sedinta avocata a cerut o suplimentare de bani pentru taxa de inregistrare dosar.La a doua sedinta am cautat dosarul pe siteu-l tribunalui si am gasit urmatoarea explicatie : Anulare cerere. Motiv:

Admite exceptia nelegalei timbrari invocata din oficiu. Anuleaza cererea de reexaminare formulata de catre reclamantul XYZ, împotriva încheierii nr. 999999/15.05.2015 pronuntata de Tribunalul Romania în dosarul nr. 9999/99/2015. Definitiva. Pronuntata în sedinta publica, azi, 01 ianuarie 2015. (Camera de consiliu).

Intrebare: Pierd banii platiti pentru inregistrarea dosarului si mai sunt cai de atac pentru ca dosarul sa intre in judecata?
Cel mai recent răspuns: MihaiDumbrava , utilizator 17:50, 17 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Taxa platita pentru formularea cererii anulata definitiv e pierduta?
Mentionez ca am chitantele de la casa de avocatura cu suma platita pentru dosar.

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
MihaiDumbrava, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ”respinge cererea de reexaminare...”? IVANOVM IVANOVM CE ANUME INSEAMNA???? Complet: C6-MF-CC Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov ... (vezi toată discuția)
Salutare, se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de ... alexandru dedu alexandru dedu Salutare, Se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de 6300 ron daca instanta mi-a anulat cererea de chemare in judecata : 11.01.2023 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Dosar divort - cerere evacuare deditel deditel Buna ziua.Ieri a avut loc a doua infatisare in dosarul de divort.Am rugat-o pe doamna presedinta daca se poate sa se mentioneze in hotararea judecatoreasca ca ... (vezi toată discuția)