avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate Anonymus123123

Activitate Anonymus123123

Buna ziua. Dvs. ati informat angajatii cu privire la faptul ca imaginile vor fi folosite numai in scopul asigurarii securitatii angajatilor si bunurilor. Daca doriti sa le folositi la activitatile sus-mentionate, va trebui sa modificati politica de supraveghere si sa informati angajatii cu privire la aceasta modificare.
Detin un imobil cu servicii de apa, fara canal. La acesta am un contor de apa, montat la momentul bransarii. Imobilul este, de un numar buni de ani, nefolosit, iar apa a fost oprita din robinetii de la apometru, acesta fiind pastrat la locul sau. Recent, am dorit sa incep din nou sa utilizez acel imobil, astfel fiindu-mi necesara apa. Am contactat compania de apa, iar aceasta s-a deplasat la imobil, a citit ceasul de apa si a constatat ca exista aprox 200 de mc de apa nefacturati, de cand nu am mai folosit imobilul, Sunt sigur ca aceasta cantitate este de cand imobilul a intrat in nefolosita, uitandu-se sa se citeasca ceasul, insa pe factura am fost tarifat la pretul actual. Eu sunt de parere ca ar trebuit sa fiu tarifat la pretul vechi, din anii anteriori, care ar fi fost mult mai mic, Ma puteti ajuta?