avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Factura posibil supratarifata
Discuție deschisă în

Factura posibil supratarifata

Detin un imobil cu servicii de apa, fara canal. La acesta am un contor de apa, montat la momentul bransarii. Imobilul este, de un numar buni de ani, nefolosit, iar apa a fost oprita din robinetii de la apometru, acesta fiind pastrat la locul sau. Recent, am dorit sa incep din nou sa utilizez acel imobil, astfel fiindu-mi necesara apa. Am contactat compania de apa, iar aceasta s-a deplasat la imobil, a citit ceasul de apa si a constatat ca exista aprox 200 de mc de apa nefacturati, de cand nu am mai folosit imobilul, Sunt sigur ca aceasta cantitate este de cand imobilul a intrat in nefolosita, uitandu-se sa se citeasca ceasul, insa pe factura am fost tarifat la pretul actual. Eu sunt de parere ca ar trebuit sa fiu tarifat la pretul vechi, din anii anteriori, care ar fi fost mult mai mic, Ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Anonymus123123, utilizator

Alte discuții în legătură

Diferenta mc apa degetel2013 degetel2013 buna ziua in blocul in care locuiesc pretul apei in fiecare luna (7, 8, 9 ron/mc ) este mai mare decat cel de la compania de apa (6.95 ron /mc) De exemplu ... (vezi toată discuția)
Factura apa/canal apa livrata incarcata cu pierderi foarte mari hoina hoina Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor de pe acest site! La sfirsitul lunii decembrie am primit factura de apa la un total de plata de 1210.70Ron,respectiv plata a ... (vezi toată discuția)
Cost apa rece mariana2000 mariana2000 Este corect ca pretul apei reci sa fie de 8 ron m3? Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate fi atat de mare daca toti locatarii sunt contorizati. Este mai ... (vezi toată discuția)