avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate Gonteageta@gmail.com

Activitate Gonteageta@gmail.com

Locuiesc intrun bloc cu un singur etaj și doua scări. La scara care locăiesc sunt 4 apartamente pe o parte și doua pe cealaltă parte .Nu avem asociație bloc dar am afișat ca vrem sa ne întâlnim în vederea repararai acoperișului care este deteriorat și ploua în apartamentele de la etaj și pe scara.Au fost prezenți din 6 locatari 5 și a -a stabilet ca este necesara o reparație urgenta .Al șaselea locatar ne amenințat ca nu participa la reparație el fiind pe partea cu 2 apartamente .Țin sa menționez ca în anul 2000 am realizat pe cheltuiala proprie hidroizolatia ptr care am chitanțe facturi contract .
Nu avem asociație. Pe scara o singura persoana se opune reparației.
Clădirea are o scara comuna și sunt repatlrtizate 4 apartamente de o parte a scării și 2 apartamente de cealaltă parte.
Cum procedam cu chemarea în instanță a pesoanei care nu participa la cheltuiala cea de pe partea cu 2 apartamente.
Stau intrun bloc în care acoperisul s a stricat și ploua în apartament și în holul blocului.
Unul dintre proprietari nu vrea sa participe la cheltuielile privind reparatia
Locuiesc intrun bloc cu un etaj.Am reparat acoperisul cu ani în urma pe banii mei .Acum .nu maî am aceasta posibilitate și vecinul de la parter nu participa la cheltuielile privind reabilitarea acoperișului.
Ce fac în aceasta situație ca îmi ploua în casa ?