avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu avem asociație de proprieteri Cum rezolvam ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu avem asociație de proprieteri Cum rezolvam problema legata de cheltuieli ptr spațiile comune?

Locuiesc intrun bloc cu un etaj.Am reparat acoperisul cu ani în urma pe banii mei .Acum .nu maî am aceasta posibilitate și vecinul de la parter nu participa la cheltuielile privind reabilitarea acoperișului.
Ce fac în aceasta situație ca îmi ploua în casa ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:10, 8 Iulie 2018
Discutati amiabil si ii puneti invedere ca in cazul in care nu contribuie de buna voie la repararea acoperisului il veti da in judecata si va plati in plus si cheltuielile de judecata.
Actiunea se numeste "pretentii", discutati cu un avocat.
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta in procedura civila a proprietarului care nu intelege sa contribuie la achitarea sumelor aferente repartii parti comune imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparație acoperis bloc Gonteageta@gmail.com Gonteageta@gmail.com Locuiesc intrun bloc cu un singur etaj și doua scări. La scara care locăiesc sunt 4 apartamente pe o parte și doua pe cealaltă parte .Nu avem asociație ... (vezi toată discuția)
Acoperiș mansarda Asociația3 Asociația3 Bună ziua. Intr-Un bloc cu mansarda, proprietarii de la mansarda spun ca le ploua în casa ( acoperișul este stricat). În acest caz cine plătește ... (vezi toată discuția)
Apartament cu acoperisul degradat acbin acbin Buna ziua!As dori daca se poate sa ma informati cu privire la o chestiune despre care nu stiu prea multe lucruri.Detin un apartament care este la ultimul ... (vezi toată discuția)