Din luna aprilie sunt hartuita de o anumita persoana. Am facut plangere la Politie insa nu a fost solutionat dosarul. Mai nou, prin blocul unde locuiesc este distribuita actiunea mea de divort si fotografia mea de pe profilul meu de facebook si a unui domn( presupus actual iubit al meu). Am revenit la Politie cu sesizare, am depus si la Parchet sesizare insa mi se spune ca nu am dovezi clare. Ce pot sa fac?! Datele mele personale sunt imprastiate peste tot, lasate pe parbriz la masini, la chioscul de cartier, pe lada frigorifica. Chiar nu se poate face nimic ?!
De cand am inaintat cererea de divort sunt denigrata constant de catre sot la rude, prieteni, cunostinte, colegi de serviciu. Ma pot adresa instantei pentru a cere despagubiri morale?
Am o nelamurire privind efectuarea serviciului de permanenta platit doar in cazul in care sunt solicitari. Este legal sa trebuiasca sa lucrezi in weekend, de sarbatori legale si noaptea fara sa fii platit , fara sa sa se acorde timp liber pentru orele suplimentare lucrate? Mai mult, dupa serviciul de permanenta de noapte, vii a doua zi de dimineata la munca..