avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot urgenta un caz de hartuire ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot urgenta un caz de hartuire ?

Din luna aprilie sunt hartuita de o anumita persoana. Am facut plangere la Politie insa nu a fost solutionat dosarul. Mai nou, prin blocul unde locuiesc este distribuita actiunea mea de divort si fotografia mea de pe profilul meu de facebook si a unui domn( presupus actual iubit al meu). Am revenit la Politie cu sesizare, am depus si la Parchet sesizare insa mi se spune ca nu am dovezi clare. Ce pot sa fac?! Datele mele personale sunt imprastiate peste tot, lasate pe parbriz la masini, la chioscul de cartier, pe lada frigorifica. Chiar nu se poate face nimic ?!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:17, 8 Septembrie 2018
Pentru a putea intelege speta trebuiesc informatii clare.
Cunoasteti hartuitorul, etc...?
Pentru a difuza actiunea de divort si informatiile dvs persoanale, persoana care face distributia lor trebuie sa faca sau a facut parte din anturajul dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca organul de ancheta considera ca nu aveti dovezi clare nu aveti ce sa urgentati.
Ar trebui sa angajati avocat s vada exact despre ce este vorba si sa actioneze in consecinta.
Urgentarile de fel sunt foarte greu de facut si sunt scumpe din acest motiv.Circa 90% din oameni nu angajeaza avocat pentru urgentari pentru ca nu isi permit..
Ar trebui sa aveti avocat foarte bun pentru urgentare dar daca nu sut dovezi degeaba...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un vecin de cartier, care ne hartuieste sistematic. ne pozeaza ... cateldestept cateldestept Avem un vecin de cartier, care ne hartuieste sistematic. Ne pozeaza masinile (cand nu sunt parcate perfect...) si posteaza pe infotrafic.facebook, ne lasa ... (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Ordin restricție încălcat Drogheria Vivanatura Drogheria Vivanatura Buna seara In data de 09.11.2018 mi-a fost acceptat ordinul de protecție fata de concubinul meu care m-a lovit , m-a amenințat , m-a hărțuit! Începând ... (vezi toată discuția)