avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate gadafim

Activitate gadafim

Discuție pot sa divortez
Sunt un pensionar pe caz de boala (Grad 1).Sotia e plecata din tara de 2 ani si ceva eu stau cu parinti ei , am finantat ceva bani in renovarea casei plus am inceput o casa in curte .Sunt casatorit de 12 ani cu ia , in momentul in care mam casatorit ia avea un copil de 3 luni (asta na fost nici o problema )in schimb boala a aparut acum 6 ani si ceva , copilul la luat cu ia in vara asta ,dupa mai multe discuti cu ia mia zis ca ea nu mai vine in tara din cauza boli mele ,mentionez ca in timpul cit a stat in tara am facut citeva rate la banci , ratele sunt pe numele ei pentru ca eu eram pensionar pe caz de boala si mie nu mi se acorda nici un credit in schimb de cind a plecat nu mia trimis decit vreo 3-400 de euro .incepind din anul 2009 nu am mai platit nici un credit pe numele ei pentru ca am avut probleme de sanatate. Pot sa divortez si ce e de facut .Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie insotitor sistata
un pacien se judeca pe moment la curtea de apel din Galati .ca in Braila nu a putut vace nimic si asa ca sa mutat la galati .Dar mai sint si alti pacienti care nu au posibilitatea sa se judece cu consiliul Judetean Braila asa ca au apelat la mine sai reprezint si eu la rindul meu sa apelez la cineva in masura sa ne reprezinte.V a multumim.
Sint presedintele unei Asociati de persone dializate "SPERANTA"Braila de doi ani de zile la uni pacienti li sa luat pensia de insotitor printro hotarire de consiliul local Braila .potrivit legi 19/2000 Art.61 si Art.64 Alin.2 prevede Indemnizaţia pentru însoţitor prevăzută la art. 61 se menţine indiferent de pensia pentru care se optează. in situatia de fata am o intrbare ce e de facut.Cu mult respect Manaila Marian.