avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie insotitor sistata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie insotitor sistata

Sint presedintele unei Asociati de persone dializate "SPERANTA"Braila de doi ani de zile la uni pacienti li sa luat pensia de insotitor printro hotarire de consiliul local Braila .potrivit legi 19/2000 Art.61 si Art.64 Alin.2 prevede Indemnizaţia pentru însoţitor prevăzută la art. 61 se menţine indiferent de pensia pentru care se optează. in situatia de fata am o intrbare ce e de facut.Cu mult respect Manaila Marian.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
gadafim, utilizator
Cel mai recent răspuns: gadafim , utilizator 08:47, 15 Mai 2009
Atacati in contecios administrativ hotarirea consilului local cerind si obligarea ;la daune interese
un pacien se judeca pe moment la curtea de apel din Galati .ca in Braila nu a putut vace nimic si asa ca sa mutat la galati .Dar mai sint si alti pacienti care nu au posibilitatea sa se judece cu consiliul Judetean Braila asa ca au apelat la mine sai reprezint si eu la rindul meu sa apelez la cineva in masura sa ne reprezinte.V a multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu - cauza castigata la curtea de apel in alt dosar, avand alte parti MarianBR MarianBR In dosarul 47043/3/2010 de la Curtea de Apel Bucuresti da castig de cauza aviatorilor!! Intr-un dosar cu aceeasi speta, castigat la Tribunalul Braila, Curtea ... (vezi toată discuția)
Lncuviintare executare silita comerciantu comerciantu proces cistigat in instanta in stadiul apel,apelul se respinge ca ,,nefondat,, printro hotarire definitiva ,dupa 45 de zile deschid un dosar de executare ... (vezi toată discuția)
Alocatie de hrana edelweiss67 edelweiss67 Buna ziua Am o mare rugaminte. Fiul meu are 11 ani, este inscris in invatamantul special la domiciliu (cls II-a) si as vrea sa depun cerere pentru alocatia de ... (vezi toată discuția)