avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Sirbumaria19

Activitate Sirbumaria19

Răspuns la discuția Venit concediu prenatal


Eugenia Serban a scris:

Buna ziua! se calcueaza 85% din acest venit.

Adică 2975 de lei?
Buna ziua! As dori sa va întreb, dacă imi puteți spune, care ar f venitul pe care ar trebui sa îl primesc, după ce am intrat in concediu prenatal, salariul meu brut fiind de 3500 de lei!? Mulțumesc!
Buna ziua! Acum sunt însărcinată in 23 de săptămâni și urmează sa intru in concediu medical prenatal. Pe parcursul a 12 luni înainte de intrarea in concediu am avut venituri salariale de la locul de munca + bursa de merit de la masterat. Întrebarea mea este: la calculul indemnizatiei pentru creștere a copilului, va fi luată in calcul și bursa respectiva, sau doar veniturile salariale?
Buna ziua! Eu și soțul meu ne-am schimbat recent domiciliul, in Municipiul București, este neapărata nevoie sa schimbam și cardurile de sănătate, la casa de asigurări din București? Țin să menționez că eu inca am cardul de sănătate pe numele vechi și l-am putut folosi pentru analize, investigații medicale, chiar daca pe buletin am numele după căsătorie și pe cardul de sănătate numele de dinainte de căsătorie. Mulțumim!