avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua! Acum sunt însărcinată in 23 de săptămâni și urmează sa intru in concediu medical prenatal. Pe parcursul a 12 luni înainte de intrarea in concediu am avut venituri salariale de la locul de munca + bursa de merit de la masterat. Întrebarea mea este: la calculul indemnizatiei pentru creștere a copilului, va fi luată in calcul și bursa respectiva, sau doar veniturile salariale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 27 August 2018
Doar veniturile de natura salariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal si indemnizatie crestere copil norachiorean norachiorean Buna ziua Eu sunt sau mai bine zis am fost student doctorand (oct. 2011 - oct. 2014) pentru ca acum sunt in perioada de gratie pentru sustinerea tezei de ... (vezi toată discuția)
La indemnizatia pentru ccc se ia in calcul si bursa de doctorat? nic_tan nic_tan buna ziua! Din toamna intru in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa stiu daca pentru la calculul indemnizatiei se tine cont si de bursa de ... (vezi toată discuția)
Buna. ma confrunt cu urmatoarea situație. sunt insarcinata in ... alle.militaru alle.militaru Buna. Ma confrunt cu urmatoarea situație. Sunt insarcinata in 2 luni si doresc sa parasesc locul de munca. Va fi cu acordul partilor si voi primi 10 salarii ... (vezi toată discuția)