Bună seara, expun pe scurt speta: un proces de evacuare pe procedura speciala pierdut la fond pe motiv ca trebuia introdusa actiune în revendicate cu toate ca reclamantul deține contract de vânzare cumpărare aut.la notar, paratii nu dețin niciun act doar au avut 2 martori mincinoși care au declarat ca paratii au construit o construcție de pe teren.S- a făcut apel care și acesta s- a respins ca nefondat. Hotărârea este definitiva. Va rog sa îmi spuneți ce mai este de făcut.
Mulțumesc mult pt răspunsuri.Din păcate situația e cu totul alta...după ce am văzut actele: imobilul in care socrim meu s- a născut si a copilărit era unul de la Icral. Ei au divorțat in 1996, iar in 1997 a cumpărat imobilul de la Icral prin contract de vânzare cumpărare cu plata prețului in rate, insa pt ca el avea acea datorie la un așa zis prieten, la sfatul unui avocat au făcut contractul de vânzare cumpărare pe numele fostei sotii( divortul fiind doar in acte caci ei si acum sunt împreună).ratele spune socrul meu ca le- ar fi plătit el, insa nu mai deține chitanțele. Precizez ca in acest imobil ei nu au locuit cat timp au fost căsătoriți si nici după. Toate reparațiile si renovările au fost făcute de socrul meu, sotia lui fiind pensionata pe caz de boala. Va rog sa îmi spuneți daca se mai poate face ceva.Cu mulțumiri anticipate
Buna ziua.Va relatez mai jos o situație din care soțul meu nu știe cum sa o rezolve: Cu vreo 15 ani in urma socrul meu a divorțat " fictiv " sa zic așa, de sotie, la sfatul unui avocat, deoarece acesta luase un împrumut si rămăsese cu rate neachitate vreo 7 luni si risca sa fie executat silit.Prin divorț a lăsat casa moștenită de la părinții lui, sotiei. Menționez ca pana la urma nu a avut loc nicio executare silita, insa casa a rămas sotiei iar aceasta nu mai vrea sa se recăsătorească cu socrul meu.Menționez ca ei au fost despărțiți doar in acte, in fapt ei locuiesc impreuna., insa sotia dorește sa vanda acea casa, iar socrul meu nu.De aici au început certurile intre ei, iar sotia il amenința ca il da afara din casa in care locuiesc, aceasta casa fiind moștenirea ei.Socrul meu spune ca ea vrea sa vanda casa pe care i- a lasat- o prin divorț ca sa ii dea ficei ei banii, fiica dintr- o alta căsătorie.Va rog sa îmi spuneți daca ar putea sa își recapete casa moștenită de la părinții lui.Va mulțumesc anticipat!