avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, expun pe scurt speta: un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, expun pe scurt speta: un proces de evacuare pe procedura ...

Bună seara, expun pe scurt speta: un proces de evacuare pe procedura speciala pierdut la fond pe motiv ca trebuia introdusa actiune în revendicate cu toate ca reclamantul deține contract de vânzare cumpărare aut.la notar, paratii nu dețin niciun act doar au avut 2 martori mincinoși care au declarat ca paratii au construit o construcție de pe teren.S- a făcut apel care și acesta s- a respins ca nefondat. Hotărârea este definitiva. Va rog sa îmi spuneți ce mai este de făcut.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:29, 30 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ceea ce v-a spus deja instanța că trebuia făcut.
Când dvs. aveți hotărâri judecătorești, iar noi ... cafeaua de dimineță (nici zațul nu mai e ce-a fost) la ce fel de răspunsuri vă așteptați, așa ... pe necititelea? (Ar trebui cunoscut conținutul hotărârii, situația de fapt etc. Altminteri, vorbim vorbe )
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare imobiliara calandrino calandrino Am sansa de castig intr-o [b]actiune in revendicare intentata impotriva sotului din apartamentul proprietate personala[/b](fac mentiunea ca [b]bunul este ... (vezi toată discuția)
Decizie de kafka. pe ce îmi pot baza contestaþia în anulare? selfdefender selfdefender Trebuie să formulez o contestaţie în anulare, dar nu ştiu unde s-ar putea încadra motivele, dintre cele menţionate în C.proc.civ. În decizia nr. ... (vezi toată discuția)
Cum scap mai rapid de chirias Mircea Razvan Mircea Razvan Dupa nesfarsite procese am reusit a pune in executare silita PMB cu obligatia de a face, retrocedare in natura apartament nationalizat, notificat cu Legea 10, ... (vezi toată discuția)