avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Larisa0206

Activitate Larisa0206

Și nu ii pot scoate doar pe aceia transferați ? Bănuiesc ca scrie ca sunt moșteniți și nu sunt ai mei stransi
elenazan a scris:

Pai tocmai vi s-a spus ca nu puteti sa-i scoateti, s-au transferat in contul dvs de pensie pilon II, asta prevede legea.

Asta știu , eu vreau sa scot doar banii primiți ca și moștenire , nu și ceilalți din pilonul meu
vali m a scris:

Se pot scoate numai daca mostenitorii sunt minori.
Altfel,se transfera in contul de pensii.

Buna ziua! In anul2021 am fost la NN sa scot banuti tatălui meu care a decedat din pensia privată pilon 2 , doar ca atunci au fost transferați in contul de care eu nu știam , am înțeles ca s a dat o lege și moștenitorii pot scoate banii , am sunat la BCR unde am pilonul și au zis ca nu se poate doar la pensie , cum pot proceda sa scot acei bani moșteniți?
Buna ziua, as dori și eu sa știu dacă din șomaj pot intra in prenatal, sau dacă pot lua prenatal , Sunt însărcinată in 5 luni ,am terminat liceul pe 25 Mai , maine vreau sa bag Șomajul si nu știu dacă voi intra in prenatal, voi naște in Noiembrie și nu o sa mai figurez ca eleva ,doctora mea a spus ca voi lua prenatal pentru ca am rămas însărcinată in timpul liceului, vreau un răspuns urgent, va mulțumesc !