Buna ziua sunt in Anglia si as vrea sa călătoresc în Italia cu fetița mea. Am nevoie de vreo semnătură , foaie de plecare sau procura pentru fetița mea ? Aceasta fiind pe numele tatalui
Buna seara, Am nascut fata aici in Anglia acum 2 luni , aceasta are certificatul englezesc singurul ei act și este trecută pe numele tatălui. Eu nu sunt căsătorită cu acesta . Noi vrem sa ne despărțim și vreau sa trec fata pe numele meu. Cum as putea proceda? Este posibil sa fac asta aici in Anglia?
Buna ziua, nu sunt căsătorită cu tatăl fetei mele. Aceasta este pe numele tatălui și ca acte pentru ea am doar certificatul englezesc. As dori sa plec cu ea in Romania. Imi trebuie vreo semnătură de la tatăl acesteia sau vreo procura? Sau pot sa părăsesc Anglia cu ea doar cu certificatul englezesc fără a avea nevoie de nimic din partea tatălui?
Buna ziua, nu sunt căsătorită cu tatăl fetei mele. Aceasta este pe numele tatălui și ca acte pentru ea am doar certificatul englezesc. As dori sa plec cu ea in Romania. Imi trebuie vreo semnătură de la tatăl acesteia sau vreo procura? Sau pot sa părăsesc Anglia cu ea doar cu certificatul englezesc fără a avea nevoie de nimic din partea tatălui?