avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de naștere românesc pentru un copil ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de naștere românesc pentru un copil născut în UK

Buna seara, Am nascut fata aici in Anglia acum 2 luni , aceasta are certificatul englezesc singurul ei act și este trecută pe numele tatălui. Eu nu sunt căsătorită cu acesta . Noi vrem sa ne despărțim și vreau sa trec fata pe numele meu. Cum as putea proceda? Este posibil sa fac asta aici in Anglia?
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 06:19, 29 Iulie 2018
Bună dimineața,

Pentru obținerea certificatului de naștere românesc aveți toate informațiile aici:
[ link extern ]

Copilul va avea numele înscris în certificatul de naștere britanic, nu mai puteți să-l schimbați acum. Poate mai târziu, în țară. Există o procedură pentru asta însă deocamdată nu e cazul să vă gândiți la asta.
După aceea îi puteți face pașaport micuțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii calatorie minor sarahdom13 sarahdom13 am o mica nedumerire si chiar m-as bucura daca ar putea fi cineva in masura sa imi dea niste sfaturi. am un baiat de 4 ani dintr-o relatie de concubinaj ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)