Buna seara,eu de la 1 aprilie o sa imi reincep activitatea ca asistent farmacie,sefii mei mi.au spus ca o sa merg pt ceva timp la locatia veche dar dupa aceea vor sa ma dea pe alta locatie si pe alta firma.As vrea sa ma sfatuiti sau sa imi spuneti daca se poate face transfer pe alta firma,pentru ca eu nu vreau sa imi dau demisia(daca mi se va cere)de pe firma care sunt acum sa trec pe cealalta.Totul mi se pare foarte dubios,si nu as vrea sa imi pierd si locul de munca ,si stimulentul de insertie si dreptul la somaj(daca vor sa reduca personalul).Multumesc pt eventualurile raspunsuri
Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 de zile de la nastere trebuie sa depun dosarul de indemnizatie copil,dar cei de la serviciu au zis ca intai trebuie sa treaca cele 126 zile de concediu si apoi pot sa imi dea decizia de incetare a contractului de munca.Cand trebuie sa depun dosarul ca sa nu pierd indemnizatia?