avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna seara,eu de la 1 aprilie o sa imi reincep activitatea ca asistent farmacie,sefii mei mi.au spus ca o sa merg pt ceva timp la locatia veche dar dupa aceea vor sa ma dea pe alta locatie si pe alta firma.As vrea sa ma sfatuiti sau sa imi spuneti daca se poate face transfer pe alta firma,pentru ca eu nu vreau sa imi dau demisia(daca mi se va cere)de pe firma care sunt acum sa trec pe cealalta.Totul mi se pare foarte dubios,si nu as vrea sa imi pierd si locul de munca ,si stimulentul de insertie si dreptul la somaj(daca vor sa reduca personalul).Multumesc pt eventualurile raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 18 Martie 2020
Transfer nu se poate face, dar delegarea sau detasarea dvs. da.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie adaniela82 adaniela82 Buna ziua, Ma aflu in CCC, urmand ca acesta sa se incheie pe 22 sept 2017, cand copilul implineste varsta de 2 ani. Cand eram insarcinata am intrat in ... (vezi toată discuția)
Mai exista posibilitatea de transfer ? cum sa nu pierd vechimea gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Lucrez de 3 ani si jum la o firma ( srl). Seful este administratorul a 2 firme, cu acelasi profil( sa zicem firma x si ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati Ginelpiriianu Ginelpiriianu Bună ziua , fabrica ''A' unde munceste mama mea din orașul x se dezfiinteaza . Aceasta a fost cumpărată de firma'' B'' aceasta fiind din alt oraș y. ... (vezi toată discuția)