avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu copil

Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 de zile de la nastere trebuie sa depun dosarul de indemnizatie copil,dar cei de la serviciu au zis ca intai trebuie sa treaca cele 126 zile de concediu si apoi pot sa imi dea decizia de incetare a contractului de munca.Cand trebuie sa depun dosarul ca sa nu pierd indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 15 Iulie 2018
Cei de la Primaria au dreptate .... c.i.m. inceteaza sau vi se suspenda ?

Termen de depunere dosar : maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate (postnatal) pentru a primi indemnizatie de la data incetarii acestui concediu.
Se suspenda.....deci dupa ce trec cele 126 de zile de concediu trdbuie sa depun dosarul?
Suspendarea c.i.m. pentru CCC se poate face incepand cu ziua urmatoare celei in care expira cele 42 de zile de concediu postnatal, chiar daca mai aveti zile deconcediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate OanaFacas1988 OanaFacas1988 Buna ziua , Sunt insarcinata in 15 saptamani, lucrez ca si consilier Clienti la o banca si am contractul de munca pe perioada determinata, urmand sa intru ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Loretica Loretica Buna ziua,am și eu o nelămurire referitoare la indemnizația,voi naște pe 10 februarie,eu pe 1 februarie trebuie să merg la Dr de familie sa mi de a ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)