avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Alex_me008

Activitate Alex_me008

george-neagu a scris:

Declaratile 100 trimestriale la finante daca sunteti srl microintreprindere chiar si cu zero le completati si le depuneti dumneavoastra iar pentru depunerea bilantului anual in prima pare a anului 2019 apelati la un contabil autorizat membru ceccar care vi-l intocmeste si semneaza. Veti semna cu el contract de prestari servicii contabile si va da factura doar pentru cateva zile cat ii trebuie sa faca treaba.

Va mulțumesc pentru răspuns , va mai deranjez cu o întrebare , de unde pot lua acele formulare , și din cât in cât timp trebuie depuse mulțumesc din nou pentru răspunsurile rapide oferite
Acum aproximativ o luna de zile Am deschis o firma SRL de transporturi marfa cu cod 4941 , dar încă nu am folosit deloc aceasta firma deoarece am hotărât sa nu mai fac acest business , ce am de făcut in continuare , trb sa angajez contabil pentru a depune lunar ca am venit 0? Nu as vrea sa radiez firma , pe viitor poate îmi trebuie , astept răspuns va multunesc
Răspuns la discuția Ce firma sa deschid

george-neagu a scris:

Un srl microintreprindere platitoare de impozit pe venit 3%, fara salariati si platiti pe langa impozitul pe venit 3%, impozit pe dividende 5% si cass 10% aplicat la 22800 lei, daca venitul din dividende anual este peste 22800 lei. Inregistrarea srl la registrul comertului si finante.

O sa fie un venit maxim de 6000 pe luna , mulțumesc frumos pentru răspunsul util și rapid oferit
Salut, am vorbit cu cei de la Cargus sa colaborez cu ei pentru a livra colete cu masina mea personală , mi-au zis ca trebuie sa îmi deschid o firma pentru a colabora cu ei , întrebarea mea este ce fel de firma sa deschid, SRL , SRL-D sau PFA , aceasta firma doar pentru asta vreau sa o folosesc , o sa am intrări doar de la Cargus , mulțumesc