avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce firma sa deschid
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce firma sa deschid

Salut, am vorbit cu cei de la Cargus sa colaborez cu ei pentru a livra colete cu masina mea personală , mi-au zis ca trebuie sa îmi deschid o firma pentru a colabora cu ei , întrebarea mea este ce fel de firma sa deschid, SRL , SRL-D sau PFA , aceasta firma doar pentru asta vreau sa o folosesc , o sa am intrări doar de la Cargus , mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alex_me008 , utilizator 15:50, 13 Iulie 2018
Un srl microintreprindere platitoare de impozit pe venit 3%, fara salariati si platiti pe langa impozitul pe venit 3%, impozit pe dividende 5% si cass 10% aplicat la 22800 lei, daca venitul din dividende anual este peste 22800 lei. Inregistrarea srl la registrul comertului si finante.

george-neagu a scris:

Un srl microintreprindere platitoare de impozit pe venit 3%, fara salariati si platiti pe langa impozitul pe venit 3%, impozit pe dividende 5% si cass 10% aplicat la 22800 lei, daca venitul din dividende anual este peste 22800 lei. Inregistrarea srl la registrul comertului si finante.

O sa fie un venit maxim de 6000 pe luna , mulțumesc frumos pentru răspunsul util și rapid oferit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa ? Anisoara22 Anisoara22 Buna ziua, eu sunt manichiurista ( fara diploma acreditata) as vrea sa stiu ce e mai bine sa deschid un SRL sau un PFA (ca sa pot profesa aceasta meserie ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa sau srl paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA unde o sa am un angajat. Persoana respectiva lucreaza si are deja contributiile platite, la fel si eu.. Mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozitare servicii suport it Andp Andp Buna ziua, Pentru o persoana fizica care realizeaza venituri extrasalariale din activitati independente de suport IT (ex. Freelancer) este suficient a se ... (vezi toată discuția)