avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Actele trebuie întocmite de contabil sau se pot face ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Actele trebuie întocmite de contabil sau se pot face individual

Acum aproximativ o luna de zile Am deschis o firma SRL de transporturi marfa cu cod 4941 , dar încă nu am folosit deloc aceasta firma deoarece am hotărât sa nu mai fac acest business , ce am de făcut in continuare , trb sa angajez contabil pentru a depune lunar ca am venit 0? Nu as vrea sa radiez firma , pe viitor poate îmi trebuie , astept răspuns va multunesc
Declaratile 100 trimestriale la finante daca sunteti srl microintreprindere chiar si cu zero le completati si le depuneti dumneavoastra iar pentru depunerea bilantului anual in prima pare a anului 2019 apelati la un contabil autorizat membru ceccar care vi-l intocmeste si semneaza. Veti semna cu el contract de prestari servicii contabile si va da factura doar pentru cateva zile cat ii trebuie sa faca treaba.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
george-neagu, moderator

george-neagu a scris:

Declaratile 100 trimestriale la finante daca sunteti srl microintreprindere chiar si cu zero le completati si le depuneti dumneavoastra iar pentru depunerea bilantului anual in prima pare a anului 2019 apelati la un contabil autorizat membru ceccar care vi-l intocmeste si semneaza. Veti semna cu el contract de prestari servicii contabile si va da factura doar pentru cateva zile cat ii trebuie sa faca treaba.

Va mulțumesc pentru răspuns , va mai deranjez cu o întrebare , de unde pot lua acele formulare , și din cât in cât timp trebuie depuse mulțumesc din nou pentru răspunsurile rapide oferite
Descarcati varianta valabila in luna depunerii de la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la pfa la srl rabina rabina Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa trec la SRL. Imi puteti spune: 1) care este procedura? 2) care sunt diferentele (ce impozite, contributii si procente ... (vezi toată discuția)
Bilant fara activitate pe firma? rox_ann07 rox_ann07 Am o firma deschisa din martie 2018, fara angajati...e cu profil online. Am achizitionat cateva produse, dar nu am mai putut sa ma ocup de ea....in consecinta ... (vezi toată discuția)
Semnarea bilantului Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! O societate comerciala infiintata in cursul anului 2013 cu statut de microintreprindere va trebui sa depuna bilantul pe 2013 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)