avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnarea bilantului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnarea bilantului

Buna ziua!
O societate comerciala infiintata in cursul anului 2013 cu statut de microintreprindere va trebui sa depuna bilantul pe 2013 si as dori sa stiu cine poate semna bilantul ei
( neavind contabil angajat...)? Poate administratorul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:14, 6 Mai 2014
Din partea firmei semneaza administratorul iar pentru cel ce intocmeste bilantul trebuie sa aveti un contabil autorizat membru ceccar. Contactati o astfel de persoana, semnati cu el un contract de prestari servicii contabile pentru cele cateva ore cat ii trebuie sa va faca bilantul si sa va pregateasca CD-ul urmand ca dumneavoatra doar sa-l depuneti la ghiseul de la finante, va da factura si ii platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant asociatie non-profit carmenbn carmenbn O asociatie non-profit are 3 membri, nu are contabil si nici cenzor.In 2014 a avut o incasare prin banca si o retragere de numerar.Cine semneaza bilantul ... (vezi toată discuția)