avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate SRL-D magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate SRL-D magazin online

Buna ziua,

Am un magazin online cu cateva facturi lunare.
Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui contabil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:04, 17 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La firma va trebui sa depuneti un bilant anual intocmit si semnat de catre un contabil autorizat. Pentru asta va trebui sa contactati un astfel de contabil autorizat membru ceccar, veti semna un contract de servicii contabile pentru cateva ore cat ii ia sa va intocmeasca si semneze bilantul si ii veti plati factura pe care v-o da pentru serviciul prestat. Va da pe cd si il depuneti la ghiseul de la finante.
Trimestrial puteti depune dumneavoastra declaratiile la ghiseul de la finante, daca va pricepeti sa le completati, sau va achizitionati contra cost certificatul de semnatura electronica si transmiteti declaratiile trimestriale prin internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere contabilitate kovacskristof200 kovacskristof200 Buna ziua, Vrem sa facem o microintreprindere, 2 proprietari, fara angajati. Avem un venit din servicii afiliere, adica la sfarsit de luna ni se vireaza o ... (vezi toată discuția)
am nevoie de contabil angajat ? Jimmi Jimmi Buna ziua, Am decis ca e timpul sa deschid un SRL pentru un magazin care o sa isi desfasoare activitatea doar online.Cu scuzele de rigoare daca nu am incadrat ... (vezi toată discuția)