Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog daca exista un cadu legal pentru angajarea unui profesor de limba engleza de catre asociatia de parinti pentru sustinerea optionalului in incinta gradinitei?
Buna ziua, in urma consultului, medicul ginecolog mi-a dat adeverinta pentru reducerea programului de lucru la 6h.
Mentionez ca sunt insarcinata in 18 saptamani si am citit pe net ca:
-urmeaza sa fiu pontata tot 8 h si voi primi o decizie de la angajator pentru reducerea programului de lucru sau
-se face act aditional pentru reducerea programului de lucru si voi fii pontata 6 h.
Nu stiu exact de cand intra in vigoare adeverinta, fiindca daca se face act aditional, ar trebui sa intru la program de 6 h incepand cu 1 octombrie.
Trebuie sa ma mai duc si la medicul de familie pentru acordare concediu medical tip 10?
Nu ma inteleg nimic...
Puteti sa ma ajutati va rog?
Buna ziua, pentru o persoana care nu este angajata, dar este insarcinata, plata asigurarii la CAS nu mai este obligatorie ci intra automat asigurata fara sa plateasca cas. De ce unei femei angajate si insarcinate i se mai opreste cas-ul? Nu ar trebui sa se aplice la fel ca unei femei care nu este angajata, ambele fiind insarcinate?