avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... optional la gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

optional la gradinita

Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog daca exista un cadu legal pentru angajarea unui profesor de limba engleza de catre asociatia de parinti pentru sustinerea optionalului in incinta gradinitei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 24 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii este baza legala pentru angajarea unui profesor de limba engleza de catre asociatia de parinti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cursuri limbi straine Cris Apostol Cris Apostol Buna ziua, La scoala unde a inceput baietelul meu, se fac 2 limbi,engleza si spaniola. Toti parintii din clasa am ramas dezamagiti că au pus spaniola ca si ... (vezi toată discuția)
Pfa - cursuri de limba engleza in gradinita Mihai_1975 Mihai_1975 Buna seara , Am infiintat un PFA cu profil : ,, sustinere cursuri de limba engleza\\". Urmeaza sa predau cursuri de limba engleza doua ore saptamanal la o ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare asociatie de parinti-profesor engleza Tatiana Paun Tatiana Paun Buna ziua, Am preluat recent Asociatia de parinti a scolii si gradinitei unde este elev baietelul meu. Asociatia doreste sa incheie un contract cu o ... (vezi toată discuția)