avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate Ganea Daniela

Activitate Ganea Daniela

Răspuns la discuția Iesirea din indiviziune
Multumesc frumos pentru raspuns.
Răspuns la discuția Iesirea din indiviziune
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu iesirea din indiviziune.
Pentru un apartament suntem 2 mostenitori ( eu detin 5/8 ) - initial nu s-a pus problema sultei ci doar a unui act la notariat prin care mi se "cedeaza" partea. Acum lucrurile s-au schimbat iar coproprietarul ma suna sistematic sa iesim din indiviziune.
Nu stiu daca am inteles bine din "jurisprudenta": fie cumpar partea lui, fie ii dau cheie. Nu am banii necesari si nici nu doresc sa vand apartamentul - mentionez ca in apartament locuieste bunica mea de 83 de ani si de aceea nu doresc sa vand acum. Coproprietarul este fiul celui de-al doilea sot al bunicii ( decedat ) si nu-l intereseaza ce se intampla cu aceasta.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate amana iesirea din indiviziune sau ce este de facut.
Multumesc frumos,
Dana
Răspuns la discuția drepturi de mostenitor
irijor a scris:

succesiunea se deschide la un cabinet notarial , si in situatia in care mostenitorii nu sunt de acord se merge in fata instantei.

O intrebare legata tot de succesiune ....
Am o donatie pentru un apartament. Cei care mi-au facut donatia sunt la a 2-a casatorie- batrana matusa mea fara copii, iar sotul cu un copil din prima casatorie. Apartamentul este al batranului, iar dupa moartea primei sotii dnsul are 75% din valoarea casei iar baiatul 25 %.
In conditiile decesului batranului si a actelor detinute ( donatii din partea celor doi batrani pentru cota lor de 75%) ma pot prezenta la succesiune?

Multumesc mult,
Dana
Buna seara!

Va rog sa-mi spuneti daca este posibila infiintarea unui punct de lucru in Ungaria.
Multumesc foarte mult pentru raspuns!