avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate antonya

Activitate antonya

Stiu ca ma pot adresa primariei...
dar daca ma adresez la un interval de 5 luni de la ridicarea constructiei de catre respectiva, si cer rezilierea contractului prt nerespectare caluze, mai este valabila reclamatia pe care o fac...
sau sunt considerata ca find partase la fapta ei
Am un caz mai nasol...
Am inchiriat o casa unei tipe care detine un salon de infrumusetare
toate bune, insa am aflat ca s-a apucat si a mai adaugat casei, pe locul unei magazii micute care exista, o noua constructie din materiale osb pe o sapa din beton.
Problema este ca desi am averizat-o in scris, prin recomandata cu confirmare de primire, doamna nu vrea sa renunte la ce a facut... si sustine ca doar a schimbat magazia in ceva mai frumos.
De fapt vrea o camera prt a se extinde....X-(
Problema este : as putea cere primariei sa ia masuri si la o perioada de 4-5 luni de la ridicarea constructiei deoarece nu exista autorizatie, sau trebuie sa ma incadrez intr-un anumit termen???
De ce pun aceasta problema ptr ca voi fi plecata din tara pe o perioada de 5 luni.:(
mii de multumiri tuturor si ma plec in fata d-voastra ;)
Multumesc,
dar explicati-mi ce inseamna ca este PRESCRISA???
Acest lucru e valabil doar ca este mai veche de 3 ani???
Buna ziua,
problema suna cam asa:
acum 4 ani tatal meu a decedat.
era abonat romtelecom. stiu ca mi-a spus ca a cerut telefonic ca acest post sa fie anulat.
Timp de 1 ani de zile de la decesul lui nu am gasit nici o factura in cutia postala, iar apoi postul telefonic fusese desfiintat, deoarece daca se suna la vechiul nr. de telefon se raspundea" nr. de telefon nealocat...."
Ulterior dupa alti ani am vandut apartamentul, acum noii proprietari sunt in alta retea de telefonie RDS-RCS, ma rog,s-au schimbat multe...
Acum cateva luni, un vechi vecin din blocul unde am vandut imobilul, mi-a spus cum ca am primit, de fapt pe numele tatalui meu, o instiintare si i se cere sa platesca romtelecomului suma de 80ron, datorie pentru.....nu stiu ce...
Sunt obligata sa o platesc eu???