avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Bella111

Activitate Bella111

Salutare !

Exista un " ghid " al notarilor unde printre altele poti calcula valoare estimata a unei case?

Multumesc
Mulțumesc mult pentru răspuns.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu nu este posibil procedura civila nu poate fi schimbata de cetățeanul x sau z pt ca asa dorește.Era posibil doar dacă în contractul respectiv de comun acord părțile alegeau o anumita instanta

Bună ziua.
O mica întrebare. Dacă în contract este stipulat faptul ca orice neînțelegere se poate judeca într un județ anume, iar eu doresc sa se judece în județul în care locuiesc , este posibil?
Discuție Mostenirea
Hello. Am si eu o intrebare legata de acest subiect. Este vorba de 3 frați la care sa încheiat(de bunic care este mort) ca atunci cand moare bunica sa fie lăsată mostenire o proprietate. Intrebarea este: dacă niste rude mai îndepărtate ravnesc la această proprietate se poate duce batrana de 89 de ani la un notar ca sa semneze moștenirea sa fie pe numele rudelor?
Buna ziua. Am si eu o mica nelămurire. Am incercat sa ma documentez cu privire la concediul medical, dar nu inteleg un lucru. Dacă m am angajat de exemplu la sfârșitul lui februarie, eu nu pot avea concediu medical?