avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical

Buna ziua. Am si eu o mica nelămurire. Am incercat sa ma documentez cu privire la concediul medical, dar nu inteleg un lucru. Dacă m am angajat de exemplu la sfârșitul lui februarie, eu nu pot avea concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 16 Iulie 2018
Puteti beneficia de concediu medical daca aveti un stagiu minim de cotizare de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical neplătit m am angajat la actualul loc de muncă ... Miramirela2101 Miramirela2101 Concediu medical neplătit M am angajat la actualul loc de muncă pe 12.02 fiind prima zi de lucru. După data de 12 august am avut un CM de 4 zile care nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la o luna jumatate de la angajare alina.livia alina.livia M-am angajat in 2 septembrie 2013. in 25 octombrie 2013 am primit co medical pt copil. Pana sa ma angajez aici nu am lucrat timp de 1 an. Nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)