avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate GinaBHussain

Activitate GinaBHussain

Răspuns la discuția Ce Acte necesare am nevoie?
Multumesc mult!

GinaBHussain
Utilizator
11:52, 24 Iulie 2018
Buna ziua, ma aflu in Romania si vreau sa transcriu certificatul de casatorie care sa emis in Anglia. Mentionez faptul ca , sotul este cetatean britanic si nu se afla in Romania. Ce acte trebuie sa imi trimita el , ca sa pot transcrie certificatul de casatorie. Si daca imi trebuie procura ca sa il reprezint si/sau sa semnez in numele lui? Multumesc
Buna ziua, ma aflu in Romania si vreau sa transcriu certificatul de casatorie care sa emis in Anglia. Mentionez faptul ca , sotul este cetatean britanic si nu se afla in Romania. Ce acte trebuie sa imi trimita el , ca sa pot transcrie certificatul de casatorie. Si daca imi trebuie procura ca sa il reprezint si/sau sa semnez in numele lui? Multumesc
Am fetita care s-a nascut in Anglia, are cetatenie britanica si vreau sa ii fac cetatenie romana. De ce acte am nevoie si cum procedez eu aflandu-ma in Romania momentan. Va multumesc.
Am incheiat o casatorie in Anglia si la transcrierea ei in Romania mi se cere o declaratie privind regimul matrimonial.Intrebarea mea este cum sa procedez in acest caz, eu fiind in acest moment in tara si sotul meu in Anglia. Pot da numai eu declaratia aici si el sa-mi trimita procura ca sa pot semna in locul lui sau eu dau declaratie aici si el acolo ?