avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Acte necesare cetatenie romana pentru cetatean englez
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Acte necesare cetatenie romana pentru cetatean englez

Am fetita care s-a nascut in Anglia, are cetatenie britanica si vreau sa ii fac cetatenie romana. De ce acte am nevoie si cum procedez eu aflandu-ma in Romania momentan. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:07, 18 Iulie 2018
Buna dimineata!

In acest link aveti toate informatiile necesare privind documentele care va sunt necesare in vederea obtinerii cetateniei romane pentru fetita Dvs.
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere românesc pentru un copil născut în uk Patrisia123 Patrisia123 Buna seara, Am nascut fata aici in Anglia acum 2 luni , aceasta are certificatul englezesc singurul ei act și este trecută pe numele tatălui. Eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie valice valice Buna ziua, As dori o clarificare daca se poate din partea celor care sunt in masura sa imi raspunda (cei ce au cunostiinte in domeniu) Sunt stabilita in ... (vezi toată discuția)