avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

dubla cetatenie

Buna ziua,
As dori o clarificare daca se poate din partea celor care sunt in masura sa imi raspunda (cei ce au cunostiinte in domeniu)
Sunt stabilita in Marea Britanie de 10 ani si am obtinut cetatenie britanica. Sunt maritata cu un cetatean roman. Avem o fetita impreuna nascuta in Anglia, cu certificat de nastere englezesc. Intrebarea mea este: fetita noastra are dubla cetatenie ? romana dupa tata si englezeasca in acelasi timp dupa mine?
Alocatie poate primi numai de la statul englez daca locuieste in Anglia ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:11, 25 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie de cetatenii diferite, copilul nascut in marea britanie este ce fel de cetatean.... ? Danube Danube Va rog sa-mi sa-mi clarificati si mie urmatoarea situatie: Mama, cetatean roman. Tatal copilului: cetatean englez. Casatoriti legal in Marea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la alocație pentru copil român domiciliat în străinătate Iulia V Iulia V As dori sa aflu dacă un copil care este cetățean român (are certificat de naștere și pașaport românești), care are ambii părinți cetățeni români, ... (vezi toată discuția)
Dreptul privind trecerea frontierei fara semnatura celuilalt parinte simplysurprising simplysurprising Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)