avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul la alocație pentru copil român domiciliat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul la alocație pentru copil român domiciliat în străinătate

As dori sa aflu dacă un copil care este cetățean român (are certificat de naștere și pașaport românești), care are ambii părinți cetățeni români, dar care este născut în Anglia și locuiește împreună cu părinții în Anglia are dreptul la alocație de stat din România. Copilul nu primește alocație de stat în Anglia, deoarece tatăl are un salariu peste limita impusă de statul englez pentru acordarea de alocații. Aceasta se poate dovedi printr-un document oficial. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
Iulia V, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie luciaichim luciaichim Buna ziua, Va informez ca am o fiica care este cetatean roman si a terminat facultatea in Anglia si care in prezent este studenta la master tot in Anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Documente pentru intrarea in romania a unui copil nascut in anglia gh3gh1 gh3gh1 Ce documente sunt necesare pentru un copil nascut in Anglia, care vine impreuna cu unul din parinti sau cu amandoi parintii in vacanta in Romania? Parintii ... (vezi toată discuția)