avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Cine da declaratia privind regimul matrimonial eu sau ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Cine da declaratia privind regimul matrimonial eu sau sotul?

Am incheiat o casatorie in Anglia si la transcrierea ei in Romania mi se cere o declaratie privind regimul matrimonial.Intrebarea mea este cum sa procedez in acest caz, eu fiind in acest moment in tara si sotul meu in Anglia. Pot da numai eu declaratia aici si el sa-mi trimita procura ca sa pot semna in locul lui sau eu dau declaratie aici si el acolo ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:53, 17 Iulie 2018
dvs dati declaratie aici iar el acolo, la consulat/ambasada apoi va trimite declaratia in original si le depuneti impreuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat casatorie dintre cetatean roman cu cetatean strain lina_dolll lina_dolll As dori sa stiu daca sotul meu nu poate veni in tara pentru transcrierea certificatului strain. Daca pot eu face toate demersurile in legatura cu transcrierea. ... (vezi toată discuția)
Declaratie regim matrimonial zohnermariana zohnermariana Am incheiat o casatorie in Egipt si la transcrierea ei in Romania mi se cere o declaratie privind regimul matrimonial.Intrebarea mea este cum sa procedez in ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un roman si o moldoveanca florinarosioru florinarosioru Tatal meu, roman, s-a casatorit in Italia cu o moldoveanca. Mi-au trimis actele traduse, cu care trebuie sa merg la starea civila sa le fac un certificat de ... (vezi toată discuția)