avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie intre un roman si o moldoveanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie intre un roman si o moldoveanca

Tatal meu, roman, s-a casatorit in Italia cu o moldoveanca. Mi-au trimis actele traduse, cu care trebuie sa merg la starea civila sa le fac un certificat de casatorie romanesc. Intrebarea mea este, daca merg unde are tata domiciliu sau unde s-a nascut?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:45, 2 Decembrie 2014
Buna Ziua, trebuie sa mergeti unde are tatal dvs domiciliul de pe CI
Trebuie sa aveti si o procura speciala altfel nu aveti dreptul sa depuneti dvs. actele. Procura se da de tatal dvs.la ambasada, consulat sau notar care are apostila de la Haga. Daca este mai aproape de consulat/ambasada mai bine depune dansul actele acolo. De asemenea aveti nevoie de certif. de nastere, actele de identitate in copie si declaratie cu privire la faptul ca nu a mai fost solicitata transcrierea cetificatului, declaratia sotilor cu privire la numele pe care il vor purta dupa casatorie si regimul matrimonial ales cu ocazia casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport alexandraciobotar alexandraciobotar buna ziua.am nascut anul acesta in italia,vreau sa merg luna asta in romania sa fac certificat de nastere si pasaport.as vrea sa stiu daca e nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)